DMCA

DMCA Obavijest o kršenju autorskih prava

ManyToon je mrežni pružatelj usluga kako je definirano Zakonom o autorskim pravima digitalnog tisućljeća.

Kršenje autorskih prava shvaćamo vrlo ozbiljno i snažno ćemo zaštititi prava vlasnika legalnih autorskih prava.
Ako ste vlasnik autorskih prava na sadržaju koji se pojavljuje na web lokaciji ManyToon, a niste autorizirali upotrebu sadržaja, morate nas pismeno obavijestiti kako bismo identificirali sadržaj koji navodno krši autorska prava i poduzeli mjere.


Nećemo moći poduzeti ništa ako nam ne date potrebne podatke, pa obratite nam se, možete uputiti pismenu obavijest putem e-maila. Vaša pismena obavijest mora sadržavati sljedeće:

  • Specifična identifikacija autorskog djela za koje tvrdite da su prekršeni. Ako samo jednom obaviješću navodite kršenje više djela zaštićenih autorskim pravima, morate poslati reprezentativni popis koji posebno identificira svako djelo za koje tvrdite da je kršeno.
  • Specifična identifikacija lokacije i opis materijala za koji se tvrdi da krši ili je bio predmetom kršenja zakona s dovoljno detaljnih informacija da nam omogući pronalaženje materijala. Trebali biste navesti određene URL-ove ili URL-ove web stranica na kojima se nalazi materijal koji navodno krši autorska prava.
  • Informacije razumno dovoljne da nam omoguće kontakt s strankom koja se žali, a koja može uključivati ​​ime, adresu, telefonski broj i adresu elektroničke pošte i potpis na koji se može kontaktirati strana koja se žali.
  • Izjava da stranka koja se žali u dobroj vjeri da upotrebu materijala na način na koji se žale nije ovlašten vlasnik autorskih prava, njegov zastupnik ili zakon.
  • Izjava da su podaci u obavijesti točni i da su pod kažnjavanjem lažne prijave da je strana koja je podnijela zahtjev da djeluju u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno.

Pismenu obavijest treba poslati našem imenovanom agentu na sljedeći način:

DMCA AGENT Email: [e-pošta zaštićena]